top of page
JÄRVELÄ / HEINONEN/
SIPPONEN / GRIPENTROG

Ilkka Heinonen on helsinkiläinen kansanmusiikkiin ja maailmanmusiikkiin erikoistunut muusikko ja säveltäjä soittiminaan jouhikko, kontrabasso ja G-violone. Euroopan kansanmusiikkikulttuureista vaikutteensa saaneiden yhtyeiden lisäksi Heinonen on toiminut niin solistina kuin orkestereissakin nykymusiikin ja vanhan musiikin konserteissa sekä projekteissa. 

Olli Sippola on kangasalalainen viulisti, jonka kansanmusiikin taival alkoi Kangasalan Pikkupelimanneista. Nykyään hän toimii kyseisen ryhmän ohjaajana yhdessä Leena-Maija Raukolan kanssa. Sippola keikkailee Luomuduon, Polenta-yhtyeen, sekä muutamien muiden bändien kanssa.

Martin Gripentrog on vantaalainen muusikko ja pedagogi jonka pääinstrumentti on kitara. Martin soittaa mielellään kaikenlaista hyvää musiikkia, mutta pohjoismainen perinnemusiikki on hänen ominta aluettaan. Martin opettaa Käpylän musiikkiopiston kansanmusiikkilinjalla ja keikkailee erilaisissa kokoonpanoissa. 

Viulisti Alina Järvelä vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Kaustisella. Näppäreistä ja Järvelän pelimanneista imetyt kansanmusiikkivaikutteet kuuluvat soitossa edelleen vaikka opinnot veivätkin taidemusiikin pariin. Alina toimii nykyään viulunsoiton lehtorina Nurmijärven musiikkiopistossa ja keikkailee mm. Frigg-yhtyeen kanssa sekä erilaisissa projekteissa tämän tästä.

bottom of page