top of page

ULKOILMAKONSERTIT

Arboretum Frick

To 15.6. klo 16  

Bachia luonnossa 1

Yleisölle ilmaisia päiväkonsertteja järjestetään tulevana kesänä Kangasalan ainutlaatuisissa ulkoilmakohteissa. Torstain päiväkonsertti järjestetään Arboretum Frickissä, jossa alppiruusut ja atsaleat ovat juuri festivaalin aikana täydessä kukassaan.

Konsertin kesto n. 45min

SAAPUMINEN 

Arboretum Frick sijaitsee osoitteessa Kotihaantie 20. Konserttivieraita  suositellaan käyttämään Liuksialan koulun parkkipaikkaa, josta on n. 500m kävelymatka puutarhaan. Myös Arboretumiin johtavan tien päässä on pieni parkkipaikka. Tarkemmat tiedot ja kartta löytyy Arboretum Frickin nettisivuilta

 

PUISTOVIERAILU

Konserttipäivänä puisto on auki maksavalle yleisölle klo 12-15, jonka jälkeen puistoon on vapaa pääsy konserttivieraille. Konserttivieraat saavat vapaasti tutustua puistoon!

 

SAAVUTETTAVUUS
Alueella on laadukas ja kattava polkuverkosto, joka soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla liikkuville.

Keisarinharju

Pe 16.6. klo 12  

Bachia luonnossa 2

Perjantain päiväkonsertti järjestetään metsäisissä maisemissa Keisarinharjun näköalatasanteella. Maisemia harjulta ei juuri kasvaneen puuston ansiosta enää näy, mutta tunnelmaa historialliselta paikalta löytyy!

Konsertin kesto n. 45min

SAAPUMINEN
Keisarinharjulle pääsee parhaiten Mobilia -automuseon ( Kustaa Kolmannen tie 75) parkkipaikan kupeesta lähtevää polkua pitkin. Polku on paikoin jyrkkä ja sopii vain hyväjalkaisille ja -kuntoisille. Kävelyä parkkipaikalta konserttipaikalle on n. 15 min. Seuraa polun varrelle laitettavaa festivaalin viitoitusta niin löydät perille! Parkkipaikkoina toimivat Kisarannan ja Mobilian parkkipaikat. 

SAAVUTETTAVUUS
Reitti konsertitpaikalle ei ole esteetön, eikä sovi rullatuolilla tai lastenrattailla kuljettavaksi. 

Etuja konserttivieraille!

 

Jaamme Keisariharjun konsertissa alennuskuponkeja, joiden haltijat saavat seuraavat edut Mobilia -automuseossa ja sen Wanhat autot -kahvilassa. Edut voimassa ainoastaan konserttipäivänä pe 16.6. 

Mobilia_logo_2022_pallo_medium.png

Nauti lounas Mobilian kahvilassa

 

Kahvila Wanhat autot tarjoaa lounaan konserttikävijöille kahvilan noutopöydästä 12 €/hlö (norm. 12,70 €).

Vieraile Mobilia-automuseossa

Konserttikävijöille pääsyliput museoon puoleen hintaan 7 €/hlö (norm. 14 €). 

Kirkkoharjun näkötorni

 

Su 18.6. klo 15 Kesäpäivä Kirkkoharjulla -ulkoilmakonsertti:

Osuma Ensemble

Jo perinteeksi muodostuneessa Kesäpäivä kirkkoharjulla -ulkoilmakonsertissa kuullaan tamperelaisen vuonna 2006 perustetun lyömäsoitinyhtye Osuma Enseblen taituruutta. 

Harjulta avautuu silmiä hivelevä maisema pohjoiseen Vesijärvelle, itään yli kirkontornin Kuohunharjulle ja etelään Kirkkojärven yli Roineelle asti.

Konsertin kesto n. 60min

 

SAAPUMINEN
Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikoille. Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.

KAHVILA
Näkötornin kupeessa konserttivieraita palvelee Kirkkoharjun kahvila anniskeluoikeuksin. Saatavilla myös jo perinteeksi muodostuneita herkullisia Kangasala Classicin nimikkoleivoksia! Lisätietoa kahvilan nettisivuilta.

SAAVUTETTAVUUS
Tapahtuma on esteetön. Näkötornille kulkee huolto- ja inva-ajoa varten autotie, joka lähtee Kirkkoharjun koulun pihasta. 

MUUT KONSERTTIPAIKAT

Kangasala-talo-kuva-Tuomas-Uusheimo-1.jp

Konserttien, tapahtumien, taidenäyttelyiden ja kokousten koti Kangasala-talo sijaitsee Kangasalan keskustassa, vain 20 min ajomatkan päässä Tampereelta osoitteessa Kuohunharjuntie 6. Saapumisohjeet löytyyvät Kangasala-talon nettisivuilta

Sahalahden kirkko on 1829 valmistunut empiretyylinen puukirkko. Kirkolle on matkaa Kangasalan keskustasta n. 15km ja se sijaitsee osoitteessa Vanha Pakkalantie 35, Kangasala. 

Sahalahden kirkko .jpg
Kuhmalahden kirkko_kesä_L_edited.jpg

Kuhmalahden kirkkoon on Kangasalan keskustasta matkaa n. 30 km Kuhmoisiin päin. Vuonna 1846 valmistunut Ernest Lohrmannin suunnittelema myöhäisempire tyylinen, puurakenteinen pitkäkirkko sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 45, Kangasala. 

Kangasalan kirkko on vuonna 1767 valmistunut harmaakivikirkko, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa (Ainontie 1). Kangasalan kirkko on saanut tunnustusta esteettömyydestään ja saavutettavuudestaan ja sieltä löytyy istumapaikkoja jopa 800 henkilölle. 

Kangasalan kirkko.jpg
bottom of page