top of page

ULKOILMAKONSERTIT

Arboretum Frick

SAAPUMINEN 

Arboretum Frick sijaitsee osoitteessa Kotihaantie 20. Konserttivieraita  suositellaan käyttämään Liuksialan koulun parkkipaikkaa, josta on n. 500m kävelymatka puutarhaan. Myös Arboretumiin johtavan tien päässä on pieni parkkipaikka. Tarkemmat tiedot ja kartta löytyy Arboretum Frickin nettisivuilta

PUISTOVIERAILU

Konserttipäivänä puisto on auki maksavalle yleisölle klo 12-15, jonka jälkeen puistoon on vapaa pääsy konserttivieraille. Konserttivieraat saavat vapaasti tutustua puistoon!

 

SAAVUTETTAVUUS
Alueella on laadukas ja kattava polkuverkosto, joka soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla liikkuville.

Rauniokirkko EM.jpeg

SAAPUMINEN

Rauniokirkko sijaitsee Pälkäneellä valtatie 21:n varrella

Aapiskukon matkakeidasta vastapäätä. Kirkon löytää

Rauniokirkontien ja Vanhankirkontien liittymästä.

SÄÄVARAUS

Sateen sattuessa konsertti siirretään Pälkäneen kirkkoon. 

HISTORIA

Pälkäneen rauniokirkko eli Pyhän Mikaelin kirkko on Pälkäneen kirkonkylässä sijaitseva keskiaikaisen harmaakivikirkon raunio. Kirkko suunniteltiin ja rakennettiin todennäköisesti vuosien 1495 ja 1505 välisenä aikana. Lue lisää täältä. 

SAAPUMINEN
Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikoille. Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.

KAHVILA
Näkötornin kupeessa konserttivieraita palvelee Kirkkoharjun kahvila anniskeluoikeuksin. Saatavilla myös jo perinteeksi muodostuneita herkullisia Kangasala Classicin nimikkoleivoksia! Lisätietoa kahvilan nettisivuilta.

SÄÄVARAUS

Sateen sattuessa konsertti siirretään Nuorisoseuran Pirtille. 

SAAVUTETTAVUUS
Tapahtuma on esteetön. Näkötornille kulkee huolto- ja inva-ajoa varten autotie, joka lähtee Kirkkoharjun koulun pihasta. 

 

MUUT KONSERTTIPAIKAT

Kangasala-talo-kuva-Tuomas-Uusheimo-1.jp

Konserttien, tapahtumien, taidenäyttelyiden ja kokousten koti Kangasala-talo sijaitsee Kangasalan keskustassa, vain 20 min ajomatkan päässä Tampereelta osoitteessa Kuohunharjuntie 6. Saapumisohjeet löytyyvät Kangasala-talon nettisivuilta

Sahalahden kirkko on 1829 valmistunut empiretyylinen puukirkko. Kirkolle on matkaa Kangasalan keskustasta n. 15km ja se sijaitsee osoitteessa Vanha Pakkalantie 35, Kangasala. 

Sahalahden kirkko .jpg
Kuhmalahden kirkko_kesä_L_edited.jpg

Kuhmalahden kirkkoon on Kangasalan keskustasta matkaa n. 30 km Kuhmoisiin päin. Vuonna 1846 valmistunut Ernest Lohrmannin suunnittelema myöhäisempire tyylinen, puurakenteinen pitkäkirkko sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 45, Kangasala. 

Kangasalan kirkko on vuonna 1767 valmistunut harmaakivikirkko, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa (Ainontie 1). Kangasalan kirkko on saanut tunnustusta esteettömyydestään ja saavutettavuudestaan ja sieltä löytyy istumapaikkoja jopa 800 henkilölle. 

Kangasalan kirkko.jpg
bottom of page