viulunkaari_vaalea-01.png
LIPUT

Lippuja Kangasala Classic -kamarimusiikkifestivaalille on saatavilla lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Kangasala-talon konsertteihin lippuja saa ennakkoon myös Kangasala-talon lipunmyynnistä. 

 

Lippuja voi ostaa myös ovelta tuntia ennen kutakin konserttia, jos paikkoja riittää.

 

Koronatilanteen vuoksi festivaalilla on käytössä joustavat lippuehdot. Sairaustapauksessa lipun saa palauttaa. Lue lisää joustavista lippuehdoista täältä. Kirkkokonsertteihin sovelletaan samoja sääntöjä, vain palvelumaksu on niissä eri suuruinen (10% lipun hinnasta).

Festivaali seuraa jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä ja noudattaa tiukasti viranomaismääräyksia. Jos tilanne sitä vaatii, festivaalin tapahtumien yleisökapasiteettia voidaan ratkaisevasti pienentää tai tapahtumat perua kokonaan. Peruuttamistapauksessa kaikki lipun ostajat ovat oikeutettuja lipun hinnan palautukseen. Netistä ennakkoon ostetun lipun palvelumaksuja ei palauteta. 

Vuoden 2021 festivaalille on ennakkomyynnissä rajoitettu määrä lippuja, mutta jos yleisömäärää joudutaan rajoittamaan entisestään, otetaan konsertteihin yleisöä lipunostojärjestyksessä. 

 
 
LIPPUJEN HINNAT

Kangasala-talon konsertit

 

Kangasala-talolta ennakkoon ja ovelta tuntia ennen konserttia 25/23/15 €

Lippu.fi alk. 27,50/25,50/17,50 € + toimitusmaksu

 

 

Kirkkokonsertit

 

Ovelta tuntia ennen konserttia  20€ / 18€ / 15€

Lippu.fi  alk. 22€ / 19,80€ / 16,50€ + toimitusmaksu

 

 

Taikametsässä soi! -lastenkonsertti

 

Kangasala-talolta ennakkoon ja ovelta tuntia ennen konserttia 15€ / 10€

Lippu.fi alk. 17,50 / 12,50 + toimitusmaksu

 

Lippujen hintakategoriat:

 

Aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16v.)

Lastenkonsertti: 

Aikuiset / lapset (alle 16.v)

 

 

 

RYHMÄLIPUT

Kangasala Classic tarjoaa yli 10 hengen ryhmille ryhmälippuja 10% alennuksella. Kangasala-talon konsertteihin ryhmälippuja myy Kangasala-talon lipunmyynti. Kirkkokonserttien ryhmälippuja voi tiedustella joko sähköpostitse: kangasalaclassic@gmail.com tai puhelimitse: 050 32 90 543.

OVILIPUNMYYNTI

Lippuja on mahdollista ostaa tuntia ennen konsertin alkua suoraan ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Ovilipunmyyntiin ei liity toimituskuluja eikä nettikaupan palvelumaksuja. Ovella hyväksyttävät maksutavat ovat käteinen, pankkikortti ja MobilePay. Vältäthän turvallisuussyistä kuitenkin mahdolisuuksien mukaan käteisellä maksamista.