top of page
viulunkaari_vaalea-01.png
LIPUT

Lippuja Kangasala Classic -kamarimusiikkifestivaalille on saatavilla lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Kangasala-talon konsertteihin lippuja saa ennakkoon myös Kangasala-talon lipunmyynnistä. 

 

Lippuja voi ostaa myös ovelta tuntia ennen kutakin konserttia, jos paikkoja riittää.

 

Koronatilanteen vuoksi festivaalilla on käytössä joustavat lippuehdot. Sairaustapauksessa lipun saa palauttaa. Lue lisää joustavista lippuehdoista täältä. Kirkkokonsertteihin sovelletaan samoja sääntöjä, vain palvelumaksu on niissä eri suuruinen (10% lipun hinnasta).

Festivaali seuraa jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä ja noudattaa tiukasti viranomaismääräyksia. Jos tilanne sitä vaatii, festivaalin tapahtumien yleisökapasiteettia voidaan rajoittaa tai tapahtumat perua kokonaan. Peruuttamistapauksessa kaikki lipun ostajat ovat oikeutettuja lipun hinnan palautukseen. Netistä ennakkoon ostetun lipun palvelumaksuja ei palauteta. 

 
OSTA LIPUT
 
LIPPUJEN HINNAT

Kangasala-talon konsertit

 

Kangasala-talolta ennakkoon ja ovelta tuntia ennen konserttia 25/23/15 €

Lippu.fi  27,50 /25,50/17,50 € + toimitusmaksu

 

 

Kirkkokonsertit

 

Ovelta tuntia ennen konserttia  20€ / 18€ / 15€

Lippu.fi  22€/19,80€ /16,50€ + toimitusmaksu

 

 

Lastenkonsertti: Pikku Papun Orkesteri

 

Kangasala-talolta ennakkoon ja ovelta tuntia ennen konserttia 15€ / 10€

Lippu.fi 17,50 /12,50 + toimitusmaksu

 

Lippujen hintakategoriat:

 

Aikuiset / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet / nuori (alle 18v.)

Lastenkonsertti: 

Aikuiset / lapset (alle 16.v)

 

 

 

RYHMÄLIPUT

Kangasala Classic tarjoaa yli 10 hengen ryhmille ryhmälippuja 10% alennuksella. Kangasala-talon konsertteihin ryhmälippuja myy Kangasala-talon lipunmyynti. Kirkkokonserttien ryhmälippuja voi tiedustella sähköpostitse: kangasalaclassic@gmail.com .

OVILIPUNMYYNTI

Lippuja on mahdollista ostaa tuntia ennen konsertin alkua suoraan ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Ovilipunmyyntiin ei liity toimituskuluja eikä nettikaupan palvelumaksuja. Ovella hyväksyttävät maksutavat ovat käteinen, pankkikortti ja MobilePay. 

bottom of page