viulunkaari_vaalea-01.png
MEISTÄ

Kangasala Classic -festivaalin järjestää Kangasalan Musiikinystävät ry, joka on jo 1945 perustettu perinteikäs kangasalalainen musiikkiyhdistys. Yhdistys eli muutaman vuoden hiljaiseloa, mutta toiminta käynnistettiin uudelleen tammikuussa 2021. Yhdistyksen tavoitteena on edistää Kangasalan ja sen lähiseudun musiikkielämää mm. järjestämällä konsertteja ja muita musiikkitapahtumia. Kangasala Classic -festivaali on yksi yhdistyksen projekteista. Ensimmäinen festivaali järjestettiin kesällä 2021. Musiikinystävien historiasta voit lukea lisää täältä.

Nyt olisi hyvä mahdollisuus liittyä joukkoomme ja olla mukana kehittämässä Kangasalasta entistäkin monipuolisempi kulttuurikaupunki. Jäsenenä kannatat yhdistyksen toimintaa ja saat ensi käden tietoa kaikista tapahtumista sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeen avulla. Voit halutessasi myös osallistua yhdistyksen toimintaan paitsi tulemalla konsertteihin, myös auttamalla niiden järjestelyissä tutustuen samalla mukaviin kulttuuri-ihmisiin. 

Liity jäseneksi täyttämällä tietosi täällä, tai ilmoita tietosi (nimi, sähköposti ja postiosoite) osoitteeseen kangasalanmusiikinystavat@gmail.com. 

Vuosittainen jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä. Jos maksat jonkun muun kuin itsesi puolesta, mainitse siitä viestikentässä, muuten käytä pelkkää viitettä. 

Maksutiedot:

Tili (OP): FI23 5104 0020 2030 18

Viite: 9221

Summa: 25€

Liittymällä Musiikinystäviin kannatat myös tämän festivaalin järjestämistä!

MUSIIKINYSTÄVIEN HALLITUS

Jouko Laivuori

Elina Heikkinen

Hanna Parviainen

FESTIVAALIN TOIMIHENKILÖT

Elina Heikkinen, taiteellinen johto

Oona Rosenlund, tuotanto

Festivaalitiedustelut: 

kangasalaclassic@gmail.com

puh. 050 3290543

Sivujen taustakuvassa viulisti Hanna Parviainen

Kuva: Ville Hautakangas