top of page

La 18.6. klo 14 Kangasala-talo

 

Lastenkonsertti: Pikku Papun Orkesteri

 

 

Kangasala Classic -festivaalin lastenkonsertissa pääset seikkailemaan Pikku Papun ja hänen ystäviensä seurassa. Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

 

Vuodesta 2012 lapsia ja aikuisia viihdyttänyt Pikku Papun Orkesteri on yksi Suomen tämän hetken pidetyimmistä lastenmusiikkiorkestereista. Lauluissa seikkailee iloinen, pieni kilpikonna Pikku Papu ystävineen. Kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion värikkäät kuvat ja lorut heräävät eloon musiikkikasvatuksen ammattilaisista koostuvan orkesterin mukaansatempaavissa konserteissa. 

Kangasalla kvartettina esiintyvän orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset sulattavat niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet.

 

 

Pikku Papun Orkesteri on Jenny ja Antti Wihurin säätiön tunnustuspalkinnolla vuonna 2018 palkittu lastenmusiikkia säveltävä, sovittava ja esittävä orkesteri. Orkesterin papulaulut syntyvät yhteistyössä kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion kanssa. Orkesteri on ollut ehdolla Emma-gaalassa vuoden lastenlevy-kategoriassa, sekä voittanut vuonna 2018 Vuoden lastenmusiikkiyhtye-palkinnon lastenmusiikkipäivän Jellona-gaalassa. Orkesteri on aiemmin julkaissut kaksi levyä, Pikku Papun laulut (Tammi, 2012) ja Pikku Papun Orkesteri (Tammi, 2016). Pikku Papun Orkesterin musiikki on tullut monille tutuksi myös Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta.

 

Tervetuloa mukaan leikkimään, laulamaan ja tanssimaan yhdessä!

bottom of page